Skip links

Schoolvoetval.info

Inschrijven

Schrijf jouw school direct in!

Ook dit jaar kunt u zich weer inschrijven via onze nieuwe website en kunt u hier terecht met al uw vragen en vindt u alle up to date informatie over het toernooi. Net als voorgaande jaren hanteren wij € 25,- inschrijfgeld per team.

Voor de jongens kunnen per school maximaal 3 teams worden opgegeven.
twee achttallen voor groep 7/8
één zestal voor groep 5/6

Voor de meisjes kunnen per school maximaal 3 teams worden opgegeven.
twee achttallen voor groep 7/8
één zestal voor groep 5/6

Mocht u meer teams willen inschrijven dan kan dat. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen wij wellicht nog enkele teams plaatsen. Wij houden hierbij rekening met de volgorde van inschrijving. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk kinderen mee te laten doen met het toernooi.

Voor de organisatie is het essentieel dat er scheidsrechters aanwezig zijn. Wij verzoeken u dringend een scheidsrechter op te geven. U kunt de naam van de scheidsrechter invullen op het inschrijfformulier. Heeft u meerdere scheidsrechters dan vult u ‘meerdere scheidsrechters’ in het vak naam scheidsrechter. Wij nemen hierover contact met u op. Let op: ook dit jaar kunt u met het aanleveren van scheidsrechters weer een mooie prijs winnen!

UITERSTE INSCHRIJFDATUM:
woensdag 13 maart 2024

    Wedstrijdreglement

    Het wedstrijdreglement is gemaakt om alle wedstrijd goed te laten verlopen en houden we ons met zijn allen aan dezelfde regels en afspraken.

    De wedstrijdreglementen voor de 8 tegen 8 en 6 tegen 6 wedstrijden kunt u hieronder downloaden.

    Spelregels/reglement 6 tegen 6 Download

    Spelregels/reglement 8 tegen 8 Download